miércoles, octubre 10, 2007

Empieza la temporada

Este fin de semana empezó la temporada 2007-2008, los dos partidos se jugaron en casa, primero jugó el Senior A contra el Gotics, y el resultado fué de 20 a 16, y después jugó el Senior B contra el Sant Cugat B, el resultado fué de 0 a 79, el proximos partidos son el Senior A juega fuera contra el Sitges, y el Senior B, viaja a la Garrotxa, donde este año han hecho equipo, esperamos la primera victoria del "B", y que el "A" siga la racha.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

El comportament dels davanters de CEU, molt ben dirigits per en Marc, va ser molt bo a la primera part, on es varen imposar clarament al pack dels Gótics, incapasos aquests d'aturar el maul -dos assajos de penalty-touche- i reculant a la carrera a la melé.Els tres quarts varen passar prou inadvertits en aquest primer període, tot i que cal destacar la bona col.locació dels tres de darrera davant un Gótics que va abusar del joc al peu -tot i que cal destacar el bon peu del seu apertura- i l'agresivitat defensiva en especial d'en Victor Sorensen.
A la segona part amb la lesió d'en Camilo i la baixada física d'alguns davanters aquest domini va minvar, tot i que no es va perdre la cara en cap moment.El Gótics, amb menys pes i millor preparat físicament, va cercar revolucionar el ritme de joc, fet aquest que varen aconseguir en els primers minuts de la segona part, fins a capgirar el marcador. Amb una davantera prou esgotada, incapas de tornar a exercir el domini de la primera part, semblava que el matx es decantaria pels del Mamut. Pero l'incoprporació al terreny de joc d'en Victor Caleya i especialment d'en Punky varen ser un revulsiu pels locals. D'altre banda aquest fet també va coincidir amb que els visitants varen confondre la velocitat amb la precipitació, sense saber jugar amb el marcador, cometent prous errades en les preses de decissió i abusant del joc al peu sense criteri. Dues accions brillants dels tres quarts del CEU, amb molt bons recolzaments, es varen traduir en dos assajos que capgiraren el marcador en favor dels locals.
D'aci fins al final del partit la bona i ordenada defensa del CEU es va imposar a un atac prou precipitat i desordenat dels d'en Gótics, incapasos de canviar el signe del partit.
Martí intermitent -el físic- pero brillant. Turco "diesel". Marc descarat i prometedor. Sorensen prou, prou bé. Morera segur, ja poden anar xutant, tot i que un pel mes lent que de costum. Caleya pot ser un jugador prou important -es un 8 de veritat-. Hi ha un ala que no se el nom que ja fa temps tot i la seva joventut que ho pela força bé. I en Punki...sense paraules, hi ha qui per ell es va baixar els pantalons.En general tothom va donar la cara. La Lliga només ha fet que començar.

tomaquet fichalo como columnista o algo! xD!