sábado, febrero 12, 2011

La manera de viure de l’Eduard un cop li han transplantat el ronyó de la seva mare

Queremos dedicar este articulo a un luchador Nato Edu Mille, un talona de toda vida, que pasado año, hace pocos meses le operaron, le transplataron el riñon, y la fuerza, la vida y la lucha, ha salido en adelante.
Aixo es per tu Edu.De vegades ens costa molt dir gràcies. Moltes de les accions quotidianes que vivim les gestionem com a fets corrents sense necessitat d’articular un agraïment. L’Eduard va descobrir una dimensió enorme de l’agraïment quan la seva mare, vint segons després de saber que necessitava un trasplantament de ronyó, va oferir-se com a donant.Sense temps per rumiar-s’ho… sense valorar pros o contres.Un immens acte de generositat, fruit d’aquell amor de mare que mai s’apaga malgrat les aparences que van prenen forma a mida que ens fem grans. Creixen les distàncies, generem nous vincles, afegim nous amors i relacions, però l’amor d’una mare és capaç de donar respostes sense pensar, sense condicions.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

tenir-te de talonador va ser tota una experiencia, mai oblidaré les tardes de rugby amb la meva primera linia del CEU B Mille, Vergés, Carlitos, jajajaja

una abraçada

pirlo

Anónimo dijo...

Osti Tomatito! no ho ha vist pas això!!!MOLTES GRÀCIES! amb retard pero moltes gràcies! :) Edu