viernes, mayo 01, 2009

El Gobierno oficializa el reconocimiento del rugby XIII

El 20 de junio, debuta en Barcelona contra Republica Txeca en el Estadi Lluis Companys, la selección catalana de rugby XIII, Don Carles Macian, Director del Consell Catala l’Esport, asistira al acto de presentación del primer partido en Barcelona de dicha selección, después del reconocimiento internacional del pasado agosto, cuando la “Associació Catalana Rugby liga”, fue admitida dentro de la “Rugby League European Federation” (RLEF). El rival de Catalunya en este partido sera la Republica Txeca, después habra otro partido que disputaran y que corresponde a la Superleague, entre el Catalans Dragons de Perpinya y Warrington Wolves británico

3 comentarios:

Anónimo dijo...

quina vergonya més gran. Hi ha diners pel rugby XII però no hi ha diners per arreglar els camps de rugby a on cada any hi han lesions greus que es podrien evitar.

Simplement lamentable.

Anónimo dijo...

Estimat Tomatito,
La teva pagina web la veritat esta molt be, sempre que es parli del nostre esport Rugby XV, d'aquest esport del XIII, no te res que a veure del XV, això es un d'altre esport, m'agradaria saber si posaras d'altres esport en la teva pagina com el futbol, el basket o el hokey amb patins per exemple.
Es lamentable que en lo que costa cada llicencia i que la cobertura sigui tan pobre per segons qui, per fet de jugar aquest esport del XIII tingui una subvencio d'entre 60 a 80 euros.
Tomatito, la noticia seria que els clubs de Catalunya adcrits a la FCR, demanen la part proporcional de les subvencions que rebren aquestos clubs per jugar en aquest esport diferent del nostre pero en llicencies del XV, be l'unica llicencia.
En fi, una altre "Gol" a tots els Clubs de Catalunya per part de la FCR, i dels seus ineptes dirigents i vocals, que segons tinc entes hi han alguns en aquest club on fas de delegat.

Salutacions.

Anónimo dijo...

Hi ha gent de l'universitat que juga aquesta lliga, al BUC, Poble Nou..., amb la asegurança privada o S.S., sense fitxa de la FCR. Crec que només demanan que estiguis covert.

M'han dit que al BUC li regalan la subvenció al seu infantil perque fagi un viatge.

Si es aixi jo no ho trovo tan malament.

ANONIM TOTAL