lunes, diciembre 31, 2007

Adios 2007 Hola 2008

Se acerca el adiós del 2007 y damos la bienvenida al 2008, desde este blog os deseamos lo mejor para el 2008, sobretodo teneis que comer las doce uvas y pedir un deseo, puede ser salud, dinero, mujeres,etc..., bueno lo dicho Feliz Año Nuevo a todos nuestros lectores y lectoras!!!
Comandante Tomatito

5 comentarios:

Javier Martínez dijo...

Bon dia,

Ahir a la nit que no tenia són vaig probar a través del google de posar el nom d'un amic d'EGB per veure si trovaba alguna cosa. És l'Oriol Verdu, vaig veure les fotos de la seva boda i em va fer gràcia saber d'un amic de petit al que fa 20 anys que no vec i que suposo que no deu enrecordar-se de qui sóc. Em dic Javier Martínez Cañuelo i el meu correu electrònic és jmacanuelo@hotmail.com. I de fet si no recordo malament es va trencar la llengua davant meu jugant a futbol, la veritat és que em faria gràcia restablir el contacte. En tot cas t'agrairia li fessis arribar el missatge.

I dessitjar que tingueu una bona entrada del 2008.

Anónimo dijo...

Pots veure la despedida de solter a:
http://www.dasberlinfestival.blogspot.com/

Javier Martínez dijo...

Vaig trovar primer la despedida i vaig veure al Roger i el Berenguer que jo el recordava com un gran futbolista de 6 o 7 anys. I després vaig arribar a la boda a través de la despedida. Un bon blog per cert.

Bon any.

Javier Martínez dijo...

Vas poguer parlar amb l'Oriol per si se'n recordava?

Comandante Tomatito dijo...

hola,
li vaig enviar lo que m'havies dit, ell també veu el blog, suposo que si veu els comentaris, ja et dira algo.
tomatito